Az ve öz programlar! Nerde şimdi?


Nihayet Denizli'deki bilgisayar geldi. Artık kötücül deneylerimi onun üzerinde devam ettireceğim. Niha ha haaa!!

Ama cihazın 250GB harddiskinde yok yok yani. D: sürücüsünde 3dsMax kuruluydu. Tabii ki çalışmadı. Abimin E: Sürücüsünde programlarını koyduğu bir klasör vardı. Alet Çantası. Baktım ki hala orada. İçerisinde de üç beş program var. Hobaa dedim 7. sürüm de olsa 3dsmax'ı gördüm orada.

Yalnız klasörü açtığımda hayal kırıklığına uğradım. Zira içeride "CRACK" isimli bir klasör var idi bir de 80 MBlık bir RAR. Olsa olsa crackidir bu dedim. Pas vermedim. 80 MBlık program mı olurmuş? Hemi de dünyanın en iyi 3 boyutlu animasyon programlarından biri!! Belki de 1.si!

Dün akşam yine aynı klasöre gözüm takılmış iken farkettim ki benim 80 MBlık (sadece crack dosyalarını içeren) RAR'ın açılmış hali olduğunu sandığım CRACK klasörü sadece 5MB! :O Yoksa dedim… Açtım RAR'ı. İçinde var bir exe. Çalıştırdım exe'yi. Çıktı içinden bir cin. Dile benden ne dilersen dedi. Ama 3 seçeneğin var. "Back" mümkün değil. "Next" en ideali. Madem "Cancel" diyecektin niye çağırdın beni dedi. Ben de "Next" dedim kurdum. Artık bilgisayarımda eski de olsa 3dsMax 7 kurulu.

Gelgelelim neticeye! Şimdi ki programlar 500MB'tan aşağı inmiyor. 3dsmax 2010 700MB. Bir zamanlar ağzım açık baktığım 1 GBlık programlar harddisk'imin pek sıradan sakinleri şimdi. Eh yeni özellikleri de yok değil. Ama yeniliklerin 10 kat olmadığından eminim. N'olcak halimiz bilemiyorum? Hadi hayırlısı. Her ne kadar az ve öz programlara hasta olsamda ben yine de fırsat bulduğumda 3ds Max'ın son sürümünü elde edeceğim diye düşünüyorum 😀


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.