“Dosya Deposu” Açtım


Eveet… 2010 yılının ilk blogunu giriyorum. Tamam biraz geç kaldım. Ama iş olsun diye blog yazmıyoruz ya.

Çok ihtiyaç duyduğum 'Dosya Depo'mu kullanıma açtım. Sol alttaki 'klasör simgeli' tuştan ulaşabilirsiniz. Ya da http://hasanyavuz.ozderya.net/depo/ adresinden de ulaşmanız mümkün. Bu kısımda yazdığım programları, yaptığım devrelerle ilgili dökümanları, kütüphanemde bulundurduğum (hmm bak bu kütüphane lafı hoşuma gitti. Şimdiye kadar Bilgi Yığını diyordum :P) dökümanları ve daha başka şeyleri bulabileceksiniz.

Sistemi sourceforge'dan buldum. Ayarlar vs. için MySQL kullanıyor ama dosya işlemlerini dizin üzerinden hallediyor. Yani bir dosya eklemek için yapmam gereken tek şek paylaşımdaki bir dizine kopyalamam. Bunun yanısıra arayüzden upload yapmam da mümkün. Sistemi yazan arkadaşa da çok teşekkür ediyorum. İhtimal anlamaz ya olsun. Bu sistemle ilgili daha fazla bilgiye ulaşabileceğiniz sayfanın adresi: http://ajaxfb.jc21.com/

Cümlemize hayırlı olsun… Umarım işinize yarayacak şeyler bulabilirsiniz Depomda!

Bir de blog arayüzüne depo tuşu eklemekten başka yenilikler de yaptım. Kaydırma tuşunu değiştirdim. Bu daha iyi oldu gibi, ama tam istediğim havayı da yakalayamadım. Yalnız en önemlisi erteleye erteleye 2010'a kadar sarkıttığım artık kaçarı olmadığında eklediğim TARİH!


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.